Nij Walpert Wommels

Gerealiseerd

Nij Walpert Wommels

Gerealiseerd

Omschrijving

 

18 woonappartementen voor ouderen in Wommels
Van de gemeente de Sudwest Fryslân kochten we het gemeentehuis in Wommels, hier creëerden we 18 appartementen voor ouderen in de regio. Zorgorganisatie Patyna huurt het appartementencomplex van Frisia Invest.

Comfortabel wonen met zorg voorhanden
We ontwikkelden appartementen, variërend in oppervlakte van 70 tot 120 m2. Alle appartementen beschikken over vloerverwarming. Dit maakt comfortabel wonen mogelijk in een levendige woonomgeving met prima voorzieningen. De dorpskamer is beschikbaar voor moetsje en ferdivedaasje’ voor zowel bewoners als mensen uit het dorp. Het vernieuwde gebouw heeft zo weer een mooie bestemming en is een verrijking voor de dorpskern.

De bewoners huren niet alleen een appartement, ze kunnen ook aanspraak maken op zorg en ondersteuning als dat nodig is. Bijvoorbeeld als het schoonmaken te zwaar wordt, als contacten leggen en onderhouden moeilijk wordt, sociaal actief blijven in de omgeving niet meer lukt, of als dagelijkse verzorging nodig is.

Op 11 december zijn de appartementen opgeleverd. Op 15 december zullen de eerste bewoners de sleutel overhandigd krijgen.

Gerealiseerde projecten

Neem Contact op

Neem Contact op

INTERESSE?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]