Ik verkoop mijn pand, maar wil mijn buren goed achterlaten

Een angst die veel buren hebben bij het verkopen van een pand, is dat er veel geluidsoverlast komt. Of een lelijk aanzicht. Dat kan ik me heel goed voorstellen.

Wil ik mijn geld in de stenen investeren? Of in het bedrijf?

De meeste ondernemers houden van hun werk en van hun bedrijf. Toch zijn steeds meer ondernemers zich er bewust van dat ze werken om te leven. En niet andersom.

Woningnood: we worden ouder, maar welvaart ziekten nemen toe

Minder mensen roken en we bewegen meer. Je zou zeggen: we worden met z’n allen gezonder ouder. Maar dat is niet helemaal waar.

Online ondernemen, misschien niet eens zo gek?!

Veel bedrijven zijn in een stroomversnelling enorm veranderd. Noodgedwongen moesten ze door de Corona crisis hun producten en diensten online verkopen.

Het nieuwe werken

Mensen werken veel meer thuis door de Corona crisis. Voor veel bedrijven is dit een eyeopener. Het ziekteverzuim is minder, omdat veel medewerkers toch wel stress ervaren door bijvoorbeeld onruststokers in een team.

Zou jij op je oude dag bij je kinderen in willen wonen?

Het is vanzelfsprekend om te denken dat met name de kinderen het niet zien zitten om ouders in huis te nemen. Maar willen de ouders dat eigenlijk zelf wel?

Krijgt jouw pand een mooie bestemming?

De dag dat je je pand kocht had je er mooie plannen mee. Nu sta je op het punt om de koers te wijzigen. Wordt jouw pand een zelfstandig wonen locatie?

Noflik wenje in het Gaasterlânhûs

Patyna schreef een mooi artikel over het Gaasterlânhus. In dit voormalig gemeentehuis creëerden we 18 appartementen voor ouderen.