Appartementen Terschelling West

Gerealiseerd

Appartementen Terschelling West

Gerealiseerd

Omschrijving

 

Appartementen Terschelling West
Landal West Terschelling is een nieuw appartementencomplex van 79 appartementen, opgedeeld in 2-, 4- en 6-persoonsappartementen. Het complex ligt direct achter de jachthaven van West Terschelling, op 5 minuten loopafstand van het centrum.

Wij hebben nog enkele van de 2- en 4-persoonsappartementen te koop, evenals het laatste 6-persoonsappartement met luxe inrichting (incl. sauna en zonnebank). Dit 6-persoons appartement heeft een totaal oppervlakte van 108m2 en is voorzien van zeer ruime terrassen gelegen op het oosten en zuiden.

De appartementen zijn sfeervol ingericht en worden zeer succesvol verhuurd door Landal GreenParks (vanaf voorjaar 2013 geopend). Per jaar mogen de appartementen maar liefst 3 maanden voor eigen gebruik geboekt worden, ideaal dus voor Terschelling-gangers!

Recreëren op de Wadden
De appartementen kenmerken zich, naast hun unieke locatie in de luwte van het bos, door luxe en comfort. Het complex is centraal gelegen: de vele gezellige restaurants, cafés en terrasjes, het zwembad en de haven liggen allemaal op loopafstand. Verder is er een bushalte voor de deur en fietsenverhuur bij het complex. Je bent dus nooit ver weg van de andere dorpen, strand, duinen en bos.

Gerealiseerde projecten

Neem Contact op

Neem Contact op

INTERESSE?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]