OVER FRISIA INVEST

Frisia Invest is in 1993 opgericht door Ger Paques. Het bedrijf heeft sinds die tijd veel projecten ontwikkeld in recreatie, kantoren, winkelpanden en woningen. Na zes jaar actief te zijn geweest in de autoverkoop, als werknemer en ondernemer, raakte ik in 2013 betrokken bij Frisia Invest. Inmiddels heb ik het bedrijf van mijn vader overgenomen.

Bij Frisia Invest weten we wat we willen en weten we wat we kunnen. We zijn goed in het ontwikkelen van vastgoed. Tot de verkoop of verhuur zijn we betrokken bij al het werk. Van het maken van afspraken met de gemeente, tot de gesprekken met aannemers en het regisseren van de verbouwingswerkzaamheden. We kopen gebouwen op en nemen vervolgens zelf verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling. Het is mooi om bij elke stap betrokken te zijn en een gebouw volledig te transformeren tot iets nieuws.

We nemen zelf alle verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van ieder vastgoedproject. Dat maakt ons flexibel en geeft ons veel vrijheid om snel te schakelen. We spelen in op maatschappelijke ontwikkelingen en behoeften, zo zijn we actief betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve zorgconcepten. Maar ook in andere sectoren blijven we scherp. Uiteindelijk willen we dat onze kopers en huurders tevreden zijn en het goed hebben in onze panden.

Johan Paques