Recreatiewoningen Terhorne

Gerealiseerd

Recreatiewoningen Terhorne

Gerealiseerd

Omschrijving

 

Recreëren tussen de Friese Meren
Waterpark Terherne is een kleinschalig, rustiek gelegen recreatieproject. Hier recreëer je direct aan het water, met het gezellige dorpshart van Terherne op loopafstand.

De Opvaartvilla’s liggen op ruime kavels (van 352 tot 374 m2) en zijn allen gelegen op eigen grond. De kavels beschikken over een eigen aanlegsteiger, direct aan open vaarwater. Het tussenliggende water in de opvaarten is in gemeenschappelijk eigendom van alle eigenaren. Hierdoor is de feitelijke afstand tussen de woningen aanmerkelijk groter dan de genoemde grondoppervlaktes doen vermoeden.

De villa’s bieden een riant woonoppervlak en hebben een zeer praktische indeling. Op de begane grond vind je een riante woonkamer met open keuken, een slaapkamer met badkamer, een toilet en berging. De verdieping biedt twee vorstelijke slaapkamers (of mogelijkheid tot 3 slaapkamers) en een luxe badkamer, uit te breiden met een heerlijke sauna.

Terherne, het dorp van Hielke en Sietse
Smalle straatjes met gezellige winkeltjes, boerderijen, schipperswoningen. Terherne ademt een heerlijke authentieke sfeer uit. Her en der kent het dorp fraaie doorkijkjes naar het water. Strijk neer op een terras of schuif aan in de restaurants en café’s; Terherne biedt een prima horeca-aanbod! Een typisch uitgaansdorp is Terherne echter allerminst, juist die rust maakt Terherne als dorp zo charmant.

Het dorp is ook bekend als Kameleondorp, waar Hielke en Sietse Klinkhamer uit de beroemde Kameleonboeken hun avonturen beleefden.

Gerealiseerde projecten

Neem Contact op

Neem Contact op

INTERESSE?

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”true”]