Gaasterlânhûs

Gerealiseerd

Gaasterlânhûs

Gerealiseerd

Omschrijving

18 woonappartementen voor ouderen in Balk
Van de gemeente de Fryske Marren kochten we het gemeentehuis in Balk, hier creëerden we 18 appartementen voor ouderen in de regio. Zorgorganisatie Patyna huurt het appartementencomplex van Frisia Invest.

Comfortabel wonen met zorg voorhanden
We ontwikkelden appartementen, variërend in oppervlakte van 70 tot 120 m2. Alle appartementen beschikken over vloerverwarming en zijn voorzien van warmtepompen (gasloos). Dit maakt comfortabel wonen mogelijk in een levendige woonomgeving met prima voorzieningen. De appartementen kijken uit op het riviertje de Luts, op de gezamenlijke binnentuin of op het gezellige Haskeplein. Ook is er een privétuin en een gemeenschappelijke ruimte voor ontmoeting en activiteiten. De bibliotheek en het gemeenteloket bevinden zich in hetzelfde gebouw als de appartementen.
De bewoners huren niet alleen een appartement, ze kunnen ook aanspraak maken op zorg en ondersteuning als dat nodig is. Bijvoorbeeld als het schoonmaken te zwaar wordt, als contacten leggen en onderhouden moeilijk wordt, sociaal actief blijven in de omgeving niet meer lukt, of als dagelijkse verzorging nodig is.

Het Gaasterlânhûs is klaar in december 2019, de oplevering vindt plaats in januari 2020.

Gerealiseerde projecten

Neem Contact op

Neem Contact op

INTERESSE?